Genom att blockera någon på Ancestry förhindrar du hen från att skicka meddelanden eller besvara dina inlägg på anslagstavlor. Du kan när som helst ta bort blockeringen för någon som du blockerat.
Vad händer när du blockerar någon?
Personer som blockeras får inget meddelande om detta. Den som du blockerar kommer inte att kunna kontakta dig genom Ancestrys meddelandesystem. Om hen försöker kontakta dig kommer hen att se följande meddelande:

Blockera meddelanden och ta bort blockering
- Välj ikonen
högst upp på en sida på Ancestry och sedan Visa alla meddelanden.
- För musen över ett meddelande. Du kommer då att se en pil. Klicka på pilen och välj Ta bort blockering för användare eller Blockera användare > Blockera.
Ta bort en blockering
Gå till Kommunikationsinställningar
(Du kan också klicka på ditt namn eller användarnamn i det övre högra hörnet på en Ancestry-sida och sedan välja Alternativ för mitt konto > Kommunikationer).
Välj Blockerade medlemmar > Ta bort blockering.