När du kopplar bort ett foto från en person i släktträdet, tas fotot bort från personen men det finns kvar bland mediefilerna i trädet. När du tar bort ett foto tas det permanent bort från trädet.
Koppla från eller ta bort foton
-
Klicka på en person i trädet och sedan på knappen Profil.
-
Välj fliken Galleri tab.
-
Klicka på papperskorgen i ett foto.
-
Klicka sedan antingen på Ta bort från galleri eller Ta bort från träd.