Starta om abonnemanget när som helst på sidan Ändra abonnemang på sidan Kontoinställningar.
Om du vill avsluta abonnemanget ska du se Avsluta abonnemang.



När abonnemanget har upphört kommer du fortfarande att ha ett konto på Ancestry som en registrerad gäst. Konton för registrerade gäster kostar inget och de ger åtkomst till många resurser på Ancestry. Du kommer fortsatt att ha tillgång till dina träd och AncestryDNA-testresultatet inklusive härkomstregioner, härkomstgrupper, vissa egenskaper och matchningar (om du har gjort ett AncestryDNA-test och har matchningar aktiverat).

Om du vill radera all din information permanent ska du se Radera ditt Ancestry-konto.

 

Vad kommer att vara tillgängligt?

När du avslutat ditt Ancestry-abonnemang kan du fortfarande göra följande:

  • Logga in på ditt Ancestry-konto: Ditt Ancestry-kontot tas inte bort när abonnemanget upphör och du kan fortfarande logga in.
  • Visa och bygga upp ditt släktträd: Personer som du har lagt till i trädet och de fakta som du lagt till för dessa personer kommer fortfarande att visas när abonnemanget har upphört, och du kan fortfarande lägga till personer och information i trädet.
  • Visa AncestryDNA-resultat: Om du har gjort ett AncestryDNA-test kan du fortfarande logga in på ditt konto och se dinahärkomstregioner, härkomstgrupper, matchningar och vissa egenskaper. 
  • Skicka och ta emot meddelanden: Med eller utan abonnemang kan du skicka meddelanden till och ta emot meddelanden från andra på Ancestry.
  • Se om du har nya Ancestry Hints: Du kan fortfarande se nya Ancestry Hints och visa begränsad information om dem (men om de inte kommer från kostnadsfria registersamlingar kommer du inte att kunna se all information eller bifoga den till trädet).
  • Söka i våra kostnadsfria databaser: Vi tillhandahåller kostnadsfria registersamlingar som du kan söka i utan abonnemang.

Du kommer fortfarande att ha tillgång till register eller medier som du har laddat ned till din dator när abonnemanget har upphört. Hjälp med att ladda ner och skriva ut register finns i Visa, ladda ner och skriva ut registerbilder. För hjälp med att dela ett träd eller ladda upp en kopia av ett träd till ett annat kont ska du se Överföra äganderätten till ett Ancestry-släktträd.

 

Vad är inte tillgängligt?

  • Visa de flesta register: Du kommer att kunna söka på webbplatsen och se vilka register som matchar dina sökningar, men om registren inte finns i kostnadsfria databaser (eller redan har laddats ner) kommer du inte att kunna visa registerbilder eller registeravskrifter (inklusive sådana som är kopplade till dina släktträd). 

 

Släktträd

Om du inte raderar träden kommer de att finnas kvar på ditt Ancestry-konto oberoende av om du har ett abonnemang eller inte. Som kostnadsfritt registrerad gäst utan abonnemang är dessa trädfunktioner fortfarande tillgängliga:

  • Lägga till och ta bort personer och foton
  • Lägga till, ta bort och redigera namn, datum och andra fakta
  • Hantera trädinställningar
  • Bjuda in släkt och vänner till ditt träd

Utan abonnemang kommer följande inte att vara tillgängligt:

  • Visa registeruppgifter i ditt träd: Inga registeruppgifter som är kopplade till ditt träd och som kräver ett abonnemang kommer att vara synliga när ditt abonnemang upphör, men de kommer fortfarande att vara kopplade till ditt träd. Om du omregistrerar dig (till samma abonnemangsnivå eller högre) kan du se dem igen. Du kan alltid visa registeruppgifter som du har lagt till eller registeruppgifter från våra kostnadsfria registersamlingar

Vi tar inte bort släktträd, men du kan när som helst ta bort träd som du har skapat. Innan du tar bort ett träd från ditt konto kan du spara en kopia av det genom att ladda ned det till datorn som en GEDCOM-fil.

 

AncestryDNA

Om du köpt ett DNA-test kommer nedanstående funktioner fortfarande att vara tillgängliga utan abonnemang:

Om du inte har ett abonnemang kan du fortfarande se en begränsad förhandsvisning av följande funktioner:

Kontakta oss om du behöver hjälp.


Var denna artikel till hjälp?