När du döljer en matchning döljs de från din matchningslista, men du visas fortfarande i deras om de inte döljer dig också, eller om du stänger av matchningen helt och hållet.
Om du inte vill se eller visas för några matchningar, se Slå på eller av matchningar. Om du vill blockera någon från att kontakta dig se Blockera någon på Ancestry.
Dölja matchningar
När du döljer en matchning försvinner matchningen för dig, men du visas fortfarande i den matchningens lista. Du kan välja att på nytt visa de matchningar som du valt att dölja.
- Hitta den matchning du vill dölja.
- Bredvid dem markerar du tre horisontella prickar och väljer Dölj matchning.
- Klicka på Dölj matchning för att bekräfta.
Du kommer bara att se den här matchningen när du använder filtret för dolda matchningar i din matchningslista, eller om du väljer att dölja den här matchningen.
Ta fram dolda matchningar
Om du vill se en dold matchning igen kan du när som helst använda filtret för dolda matchningar eller ta bort dem.
- Klicka på ett Filter ovanför DNA-matchningslistan.
- I den öppna sidopanelen väljer du Dolda matchningar och sedan Använd filter längst ned.
- Bredvid den matchning som du vill dölja, välj de tre horisontella punkterna och välj Visa matchning.
- Klicka på Visa matchning för att bekräfta.
Du kommer att se matchningen i matchningslistan och relevanta grupper igen.