Ta bort ett släktträd som du skapat

När du tar bort ett träd som du skapat eller laddat upp, tas det bort permanent från Ancestry. Om det redan fanns faktauppgifter eller mediefiler på webbplatsen innan de kopplats till ditt träd, eller om trädet är eller har varit synligt, kan dessa faktauppgifter och mediefiler finnas kvar på webbplatsen. När trädet tas bort kan trädnamnet finnas kvar i sökresultat tills släktträden indexeras nästa gång, men om någon skulle klicka på trädnamnet visas ett meddelande om att trädet tagits bort.

 

  1. På valfri Ancestry-sida klickar du på fliken Släktträd och väljer sedan ett träd.
  2. Klicka till vänster i verktygsfältet på Mer (tre punkter) och välj sedan Trädinställningar.
  3. I det nedre högra hörnet på sidan Trädinställningar klickar du på länken Ta bort ditt släktträd. När väl trädet är raderat kan det inte återställas.
  4. Klicka på Ta bort.

 

Ta bort ett träd som delas med dig

Om du tar bort ett träd som någon annan delat med dig, kommer trädet inte att tas bort utan det kommer bara inte att visas i din trädlista. Trädets ägare kommer inte att få något meddelande om att du tagit bort trädet.

 

  1. På valfri sida på Ancestry klickar du på fliken Släktträd och väljer sedan Skapa och administrera träd.
  2. Klicka ovanför trädlistan på fliken Träd som delats med mig.
  3. Klicka på länken Ta bort från lista till höger om trädet.
  4. Klicka på OK.

Var denna artikel till hjälp?